DESPRE NOI   |   CONTACT   |   PRODUSE   |   PORTOFOLIU   |   TEHNOLOGIE SI FUNCTIONARE    
 
CATALOG SEMINEE - PRETURI
PROMOTII
FOCARE SEMINEE PE LEMNE
TERMOSEMINEE / SEMINEE TIP CENTRALA
MODELE SEMINEE
GRILE SEMINEE
BIOSEMINEE
COSURI DE FUM
USI SEMINEE / SOBE
SEMINEE ELECTRICE
SOBE CU LEMNE
SEMINEE SI SOBE PE PELETI
ACCESORII
BURLANE METALICE SI COTURI
MATERIALE MONTAJ
STICLA TERMOREZISTENTA
   

Seminee Brasov

Semineele sunt facilitati preferate pe care majoritatea cumparatorilor le considera un plus atunci cand cauta o casa noua. Aceste elemente de confort adauga un plus de vitalitate arhitecturala unei case, in interior si in exterior. Exista o multime de beneficii importante pentru a avea un semineu in casa dvs. si aici sunt cateva dintre ele:

1 – Caldura confortabila Nici un alt tip de aparat de incalzire nu ofera acelasi tip de caldura confortabila pe care o puteti obtine numai de la un semineu. Fie ca aveti o vatra deschisa, o insertie de semineu, o soba de lemn sau o soba pe peleti, puteti urmari dansul focului, pe masura ce frigul exterior se topeste. Semineele ofera un loc vesel pentru a va aduna cu familia si prietenii, pentru a trage intr-un scaun confortabil in fata lui cand cititi o carte buna, si pentru a va bucura de nenumarate alte activitati de interior preferate.

2 - O setare romantica Sedinta in fata unui incendiu cu persoana pe care o iubiti, poate savurand vin, poate fi foarte romantica. Putinele caracteristici ale casei ofera o evadare potentiala instantanee, cum ar fi un semineu. Parintii care intampina dificultati in gasirea unui babysitter se pot bucura de o atmosfera romantica, fara a fi nevoie sa mearga nicaieri.

3 - Caldura cand nu aveti curent Atunci cand au loc furtuni sau ninsori abundente, electricitatea este adesea afectata. Daca aveti un semineu, va puteti mentine cald si aveti multa lumina. Oamenii fara semineu ingheata si asteapta ca avaria sa fie remediata.

4 - Foc pentru gatit Daca aveti o soba de ardere a lemnului, aveti avantajul suplimentar de a putea gati pe ea. Economisiti bani pe factura dvs. de utilitati prin incalzirea supei sau cafelei pe plita atunci focul incalzeste oricum incalzeste casa. Ori de cate ori electricitatea este oprita, mesele nu vor fi o problema, deoarece inca mai puteti gati. Chiar si cu un semineu deschis, puteti frige marshmallows si hot dogs pe bete.

 
     
  Seminee Bacau   |   Seminee Iasi   |   Seminee Brasov   |   Seminee Neamt   |   Seminee Vrancea   |   Termoseminee Bacau   |   Termoseminee Neamt