DESPRE NOI   |   CONTACT   |   PRODUSE   |   PORTOFOLIU   |   TEHNOLOGIE SI FUNCTIONARE    
 
CATALOG SEMINEE - PRETURI
PROMOTII
FOCARE SEMINEE PE LEMNE
TERMOSEMINEE / SEMINEE TIP CENTRALA
MODELE SEMINEE
GRILE SEMINEE
BIOSEMINEE
COSURI DE FUM
USI SEMINEE / SOBE
SEMINEE ELECTRICE
SOBE CU LEMNE
SEMINEE SI SOBE PE PELETI
ACCESORII
BURLANE METALICE SI COTURI
MATERIALE MONTAJ
STICLA TERMOREZISTENTA
   

Seminee Iasi

Iata cateva dintre avantajele pe care le obtineti atunci cand alegeti sa folositi seminee.

Incalzire ecologica Aparatele de ardere de lemn de astazi sunt incredibil de eficiente, producand o cantitate mare de caldura pentru a va incalzi casa, ceea ce inseamna ca puteti folosi mai putin din energia clasica. Unele dintre cele mai recente modele permit chiar distribuirea caldurii de la aparat in intreaga casa folosind conductele existente. In plus, atunci cand ardeti lemn, utilizati o sursa care are o amprenta zero de carbon. Unele aparate de ardere a lemnului de inalta performanta produc o cantitate atat de mica de emisii, se califica drept surse de caldura fara fum. Lemnul este o sursa de energie durabila, spre deosebire de combustibilii fosili.

Economie la energie Deoarece costurile cu energia electrica continua sa urce, semineele devin o sursa populara de incalzire primara. Costa mai putin sa cumperi lemn de foc pentru aparatul eficient de ardere a lemnului decat sa-ti incalzesti casa folosind utilitati care depind de combustibilii fosili.

Independenta energetica Semineele ofera o oportunitate de a fi mai putin dependenti de companiile de utilitati. Puteti sa va asumati responsabilitatea asupra sursei proprii de combustibil, inclusiv cat platiti, datorita optiunilor variate in ceea ce priveste locul si modul de obtinere a lemnului de foc. Daca detineti proprietati puternic impadurite, puteti avea chiar si o sursa de lemn de foc gratuit.

O masura importanta de siguranta este ca hornul dvs. sa fie curatat si inspectat in fiecare an de o persoana abilitata in curatarea cosurilor de fum. Avand un semineu in casa, poate oferi proprietarului o gama larga de avantaje. Cand oamenii cauta sa cumpere o casa sau sa construiasca o locuinta noua, adaugarea unui semineu este adesea considerata o caracteristica pozitiva. De la arderea lemnului in seminee, la gaz si electricitate, toate aceste unitati ofera proprietarului, anumite beneficii pe care altfel nu le-ar avea. Daca nu aveti deja un semineu, adaugarea unuia pe gaz sau a unei unitati electrice poate fi o modalitate excelenta de a va delecta cu aceste avantaje.

 
     
  Seminee Bacau   |   Seminee Iasi   |   Seminee Brasov   |   Seminee Neamt   |   Seminee Vrancea   |   Termoseminee Bacau   |   Termoseminee Neamt