DESPRE NOI   |   CONTACT   |   PRODUSE   |   PORTOFOLIU   |   TEHNOLOGIE SI FUNCTIONARE    
 
CATALOG SEMINEE - PRETURI
PROMOTII
FOCARE SEMINEE PE LEMNE
TERMOSEMINEE / SEMINEE TIP CENTRALA
MODELE SEMINEE
GRILE SEMINEE
BIOSEMINEE
COSURI DE FUM
USI SEMINEE / SOBE
SEMINEE ELECTRICE
SOBE CU LEMNE
SEMINEE SI SOBE PE PELETI
ACCESORII
BURLANE METALICE SI COTURI
MATERIALE MONTAJ
STICLA TERMOREZISTENTA
   

Seminee Neamt

Indiferent de ce combustibil folositi, un semineu ofera caldura mare la un pret accesibil. Acest lucru este valabil mai ales pentru unele modele electrice. In timp ce modelele de ardere a gazului si a lemnului pot ajuta un proprietar de locuinte sa-si reduca costurile de incalzire, o parte din caldura va scapa din cos. Deoarece un semineu electric nu are nevoie de un cos de fum, el ofera utilizatorului o eficienta greu de invins. Orice modalitate de a analiza, daca utilizati lemn, gaz sau electricitate pentru a va alimenta semineul, aceste surse de caldura va vor economisi bani.

un semineu instalat in casa poate imbunatati cu adevarat aspectul si simtul camerei in care este instalat. Semineele ofera un tip mai natural de caldura cu care multi indivizi se simt mai confortabil si relaxarea in fata unui semineu cald ofera un mijloc excelent de calmare. Un semineu nu aduce doar confort si relaxare ci mareste totodata si valoarea locuintei pentru vanzare.

Toate cele trei tipuri de combustibil intr-un semineu pot fi mai ecologice decat utilizarea unei centrale pentru toate necesitatile de incalzire. Impreuna cu a fi prietenoase din punct de vedere economic, aceste surse de caldura produc, de asemenea, emisii reduse. Cele mai noi modele de seminee electrice si de gaz sunt proiectate pentru a fi deosebit de bune pentru mediul inconjurator.

Atunci cand este intretinut corect, chiar si un semineu din lemn poate fi foarte sigur. Dar, cu modele electrice si de gaze, proprietarul are un nivel de siguranta mai ridicat decat cu un semineu de ardere a lemnului. Aceste unitati necesita o intretinere foarte mica pentru a le mentine in stare buna de functionare, iar productia lor este supusa unei varietati de reglementari de siguranta. Acest lucru face ca semineele sa fie tot mai cautate, deoarece nu numai ca ofera o incalzire eficienta si la preturi accesibile, dar, de asemenea, un nivel ridicat de operare in conditii de siguranta.

 
     
  Seminee Bacau   |   Seminee Iasi   |   Seminee Brasov   |   Seminee Neamt   |   Seminee Vrancea   |   Termoseminee Bacau   |   Termoseminee Neamt