DESPRE NOI   |   CONTACT   |   PRODUSE   |   PORTOFOLIU   |   TEHNOLOGIE SI FUNCTIONARE    
 
CATALOG SEMINEE - PRETURI
PROMOTII
FOCARE SEMINEE PE LEMNE
TERMOSEMINEE / SEMINEE TIP CENTRALA
MODELE SEMINEE
GRILE SEMINEE
BIOSEMINEE
COSURI DE FUM
USI SEMINEE / SOBE
SEMINEE ELECTRICE
SOBE CU LEMNE
SEMINEE SI SOBE PE PELETI
ACCESORII
BURLANE METALICE SI COTURI
MATERIALE MONTAJ
STICLA TERMOREZISTENTA
   

Termoseminee Neamt

Plimbarea intr-o casa in timpul vacantei care are un semineu aprins este oarecum un ritual universal. Semineele sunt calde si primitoare, plus fac ca mirosul din casa sa fie fantastic. In plus, exista intotdeauna celelalte nopti de iarna cand aveti o carte noua de citit si puteti doar sa va asezati langa semineu si sa va bucurati de caldura. Suna destul de ideal.

In afara de putea sa va relaxati langa semineu in timpul weekendurilor si vacantelor acestea sunt practice in cazul in care exista o intrerupere a alimentarii cu energie electrica. In timpul ultimei furtuni de zapada din nord, multi oameni au trebuit sa recurga la gatitul de alimente in semineurile lor din cauza pierderii de putere pentru o perioada semnificativa de timp. Chiar daca nu exista o intrerupere a alimentarii cu energie electrica, este intotdeauna placut sa faci diverse gustari in foc, asa cum se intampla in camping de exemplu.

Prea multi copaci in curtea ta sau au niste ramuri care au cazut? Luati-va toporul din garaj si taiati niste busteni pentru a-i arde. Nu este nici un motiv sa aruncati lemnul perfect bun sau sa chemati pe cineva sa ia lemnul, si tot ce trebuie sa faceti este sa il puneti pe foc. Tot ce aveti nevoie este un pic de munca pentru a va mentine caldura decat sa cumparati lemn.

Avand un semineu in casa dvs. va ofera atat de multa independenta atunci cand vine vorba de a lucra cu companii de utilitati. Cand aveti un semineu, controlati cat de mult combustibil aveti nevoie si cand doriti sa va incalziti casa. In plus, nu trebuie sa continuati sa reglati termostatul.

Daca aveti un cos care este fie depasit (comun in case construite inainte de anii 1940), fie are nevoie de o reparatie, va putem ajuta.

Un semineu este o structura din caramida, piatra sau metal, proiectata sa gazduiasca un foc. Semineele sunt folosite pentru ambianta relaxanta pe care o creeaza si pentru incalzirea unei incaperi. Semineele moderne variaza in functie de eficienta caldurii, in functie de design.

 
     
  Seminee Bacau   |   Seminee Iasi   |   Seminee Brasov   |   Seminee Neamt   |   Seminee Vrancea   |   Termoseminee Bacau   |   Termoseminee Neamt